MURPHY ATACA DE NOU

Tot el món coneix la llei de Murphy,aquella que diu que si alguna cosa pot eixir mal, n'eixirà. Jo tinc una relació molt especial amb Murphy basada en el fet que la meua persona actua com un pol d'atracció de totes les situacions desesperants i absurdes. És una relació d'amor-odi la que mantinc amb el tal Murphy, per cert, una relació molt semblant amb la que tinc amb la gravetat, però això ja és una història.
El cas és que demà he d'entregar el Treball Final del Màster i amb tant de requisit era d'esperar que alguna cosa eixirà mal, perquè et demanen (atenció, aquí va la penúltima crítica contra el màster, després de la última ja no el  criticaré més, ho promet, però no sabeu com de frustrant és estudiar coses que no t'interessen ni mínimament), tornant, et demanen que  si tres còpies impreses, que si una més gravada en suport informàtic, que si una altra més per correu electrònic, que si un pòster, que si la sang d'un unicorn, que si una de les relíquies de Jesucrist, que si una prova de puresa de sang, etc..total que l'ordinador ha trobat convenient que hui era el dia més idoni per estropejar-se. Però no m'he sulfurat, un que sap de vell que és ja, tenia còpies  de seguretat. Ah però resulta que aquestes còpies se m'han desquadrat completament. Ale, faena de  nou quadrant-ho tot, després no he pogut guardar-ho en PDF (que és el millor format per a que no se't desquadren els documents) perquè l'ordinador-cafetera supervivent no pot fer-ho i  aquí és quan comence a estar fins als c.... amb perdó.  Sospitant coses pitjors he decidit imprimir-ho tot aquí a Xàbia per si alguna cosa sortia mal, clar que prompte he recordat quin poble és Xàbia (si, poble, perquè cada dia és més poble, tirant ja a aldea) i no ho he pogut imprimir. Llavors gràcies a Paola (et dec 1 paella) he pogut guardar-ho tot en PDF. Una crisi superada.
 Desprès venia el sainet de gravar-ho tot en CD i com  no, no he pogut perquè gravar CDs és una cosa que mai he pogut fer, dec ser molt torpe. Finalment ho he aconseguit a través de poders gràcies a Paola de nou (et dec 2 paelles). Però tot no acaba aquí, queda imprimir-ho tot, enquadernar-ho ja ho puc visualitzar i ja estic tremolant de pensar en els diners que em costarà la broma, hauré d'atracar una licoreria i més coses que passaran perquè quan Murphy ve de visita es queda alguns dies.
En fi vaig a relaxar-me amb una sessió d'astronomia, la meua nova aficició. És increíble les coses boniques que hi ha al firmament i la quantitat de merda que hi ha aquí baix.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PARAULES MANLLEVADES A L'ÀRAB

A LA VORETA DEL MAR

AQUISGRÀ, LA CAPITAL IMPERIAL